01 mars, 2007

Flyttlådor

Det kanske känns tidigt men idag har vi börjat fylla flyttlådor. För att kunna ha visning hemma i lägenheten så är det minsann mycket att plocka undan. Det där med att det ska vara personligt men inte privat osv osv *ler* Jag har fyllt en låda med foton och brev. Börjat på en med pyssel och en med elektronik. Nästa steg blir väl pynt...

Vi kommer nog att köpa bokhyllor med som vi vill ha i huset. Inget speciellt så där men Billy bokhyllor. Vita tror jag. Två vanliga med vitrindörrar och mellan dem två Benno CD-ställ. Sedan överhyllor med. Troligen skruvar vi ihop dem i lägenheten redan :-) De skulle göra sig fint där den soffan där jag sitter nu står. Som bilden men bokyllorna har vitrindörrar.


Tina och Andreas hade sett ett annat hus till salu i Hindby. Hoppas de åker och kollar på det! Det är gjort till en lägenhet. 4 sovrum uppe och kök, allrum mm där nere.

Måste göra fint i lägenheten så det känns som att vi lämnar något lika bra som vi får! Vi har ju verkligen trivts hr. Hoppas att nästa gäst här med trivs!

Inga kommentarer: